Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Привітання голови Миколаївської облдержадміністрації з 72-ю річницею вигнання фашистських загарбників з території України

27/10/2016

 Шановні жителі  Миколаївщини!

Від щирого серця вітаю вас з визначною датою – вигнання фашистських загарбників з нашої рідної землі!
З того часу минуло вже 72 роки. Але пам’ять кожного з нас зберігає подвиг героїв, які віддали життя заради миру. Незламний дух, героїзм і мужність тих людей живуть у поколіннях і надихають зараз нас на боротьбу за свободу й незалежність України.
 
Сьогодні як ніколи ми всі відчули та зрозуміли, шо найвища цінність – це Мир. Тисячі наших співвітчизників не вагаючись, рішуче та сміливо пішли боронити свою рідну Батьківщину від тих, хто посягнув на її цілісність. Сучасні герої – достойні нащадки тих доблесних воїнів, чий подвиг ми зберігаємо в наших серцях.
 
Низький уклін ветеранам, учасникам війни та працівникам тилу, завдяки яким ми маємо змогу жити, працювати, любити, виховувати дітей і розбудовувати нашу Миколаївську область заради розвитку всієї України!
 
Зі святом, дорогі земляки!
Слава Україні!

Всі новини →