Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Олексій Савченко: «Влада зацікавлена в тому, щоб сприяти створенню нових робочих місць»

20/12/2016

В Миколаєві триває перший регіональний форум  “Україна – країна підприємців”, який проводиться під патронатом голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка.

Відкриваючи зібрання, очільник області з перших слів  промови підкреслив свою принципову позицію: «Я завжди буду  підтримувати будь-який бізнес, який  сплачує податки, який буде створювати робочі місця і відходити від сплати зарплатні в конвертах, - сказав Олексій Савченко. - Тому що це «біч» нашої країни. Ми недоотримаємо в бюджети великі кошти , які  можемо витрачати на розбудову нашої громади».

Далі голова облдержадміністрації Олексій Савченко розповів, що вперше  в бюджеті Миколаївщини на 2017 рік запропоновано виділити кошти у сумі 2 мільйони гривень на підтримку бізнесу, який буде створювати нові робочі місця, через компенсацію відсотків за кредитами.

Програма компенсації відсотків за бізнес-кредитами має бути відкрита для усіх банків регіону, що здійснюють кредитування підприємців, власників бізнесу та юридичних осіб.

Всі новини →