Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Нововведення в законодавстві

Привітання до Дня працівників архівних установ України

23/12/2016

Шановні архівісти! 

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників архівних установ України!

Ви виконуєте важливу суспільно значущу місію, адже покликані зберігати джерела національної  пам’яті українського народу, єднати нерозривним зв’язком минуле, сьогодення і майбутнє. Вашим розумом і стараннями формується потужний інформаційний ресурс держави, який надає можливість широкому загалу наших краян – науковцям, історикам, студентам, всім громадянам, небайдужим до історичного минулого українського народу, відкривати маловідомі сторінки історії України, відчувати подих героїчної минувшини, перейматися думками і почуттями славетних предків.

В умовах реалізації реформ і децентралізації влади в України роль архівістів набула особливого змісту, адже сьогодні необхідно зібрати й забезпечити зберігання кожного цінного для майбутнього документа, що свідчить про епоху перетворень, розвиток територіальних громад, трансформацію українського суспільства.

Шановні архівісти, переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі й українському народові! Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра і нових успіхів у творчих пошуках! Нехай злагода і достаток панують у ваших родинах!

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко

Всі новини →