Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Привітання Олексія Савченка з Новим роком та Різдвом Христовим

30/12/2016

Шановні друзі!

Від щирого серця вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Жодне свято не дарує нам стільки світлих надій і сподівань. Саме в цей час кожен з нас осмислює пережите та підсумовує події минулого року, задумується про прийдешнє своїх дітей і онуків.

Напередодні Нового року ми традиційно будуємо плани і плекаємо сподівання на зміни у нашому житті. Однак, перед тим, як  настане час загадати новорічне бажання, ми  згадуємо події минулого року.

Він був насичений серйозними політичними і економічними подіями, що торкнулися без винятку кожного з нас. Але давайте не будемо переносити суперечки і політичне протистояння у наші родини, у коло своїх близьких і друзів – особливо у ці святкові дні. Адже, врешті-решт, ми всі єдині у своєму головному бажанні – ми  всі мріємо про краще життя.

Нехай ми різні, але країна у нас спільна – одна на всіх. І Миколаївщина у нас спільна – одна на всіх. І прийдешнє свято чекають і люблять усі, незалежно від політичних поглядів і переконань. Вже зовсім скоро ми зберемося за святковим новорічним столом. І мені б хотілося, щоб в цей момент ми пам’ятали про це.

Давайте любити життя. Давайте любити один одного. Нехай любов об'єднає нас і буде головною рушійною силою у всіх наших починаннях і змінах у Новому році.

Хочу побажати Вам здійснення всіх задумів і сподівань, міцного здоров'я, щастя і благополуччя Вашим родинам!

 

Олексій Савченко,

голова Миколаївської обласної  державної адміністрації

Всі новини →