Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

В Баштанці вшанували пам’ять жертв політичних репресій

19/05/2017

Сьогодні, 19 травня в Баштанці вшанували пам’ять жертв політичних репресій.

Вклонитися пам’яті невинно знищенних українців прийшли очільники району: перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський, секретар міської ради Людмила Луценко, представники трудових колективів.

Наша земля просякнута невинною кров’ю українців. На ній  вбивали не «ворогів народу», а селян і робітників, вчителів, священиків, науковців і письменників, намагаючись вбити душу нашого народу. І сьогодні на окупованих Росією українських територіях запанували політичний терор та репресії проти українців. Україна має стати заможною і квітучою в ім’я світлої пам’яті тих, чиїми життями написана наша історія, наголосив у своєму виступі Олександр Славінський.

Присутні вшанували пам’ять жертв політичних репресій покладанням квітів до пам’ятного знаку жертвам голодоморів та політичних репресій.

Всі новини →