Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Олександр Славінський зустрівся з представниками ОБСЄ в Україні

12/07/2017

11 липня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський зустрівся з представниками Спеціальної моніторингової місії в Україні Організації з безпеки та співробітництва в Європі Ендрю Оффенбахером та Борисом Кецманом.

Головним питанням, що цікавило іноземних спостерігачів є стан виконання на території Баштанського району законодавства про декомунізацію у зв’язку із тією ситуацією, що виникла з перейменуванням вулиць Баштанською міською радою.

Олександр Дмитрович запевнив гостей у тому, що головним мотивом, що спонукав депутатів міської ради при прийнятті даного рішення було збереження історії про героїчне минуле наших земляків в 1919 році.

Під час півгодинної зустрічі очільник району мав змогу розповісти про Баштанщину, про здобутки та проблеми району.

Представники міжнародної організації цього дня мали змогу поспілкуватися із Іваном Рубським, Баштанським міським головою.

Всі новини →