Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Підготовка до пам’ятних дат листопада

15/11/2017

15 листопада перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський провів засідання організаційного комітету з питання проведення в районі заходів до днів Гідності і Свободи та пам’яті жертв голодоморів.

У засіданні взяли участь голова районної ради Анатолій Петров, відповідальні працівники райдержадміністрації та міської ради, райвіськкомату, директори закладів освіти та культури міста.
  
Олександр Дмитрович нагадав присутнім, що відповідно до указів Президента України від 30.09.2017 №300 "Про відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи" та від 01.11.2016 №840 "Про заходи у зв’язку із Днем пам’яті жертв голодоморів" 21 листопада в Україні відзначатиметься День Гідності та Свободи, а 25 листопада - День пам’яті жертв голодоморів відповідно.
 
"Цього року Україна втретє відзначатиме День Гідності і Свободи. Ми повинні провести гідні заходи для наших дітей, щоб вони постійно пам’ятали про події кінця 2013-початку 2014 року, які увійшли в історію під назвою Революція Гідності" - зазначив очільник району. - На баштанській землі встановлено пам’ятник Героям, які загинули під час Майдану та продовжують гинути захищаючи незалежність нашої держави на сході України.
 
Обговоривши всі зауваження і пропозиції щодо формату проведення заходів, організаційним комітетом вирішено провести меморіальні заходи на Пагорбі Слави м.Баштанка 21 листопада о 11:00.
 
Пам’ятні заходи з нагоди річниці Голодомору відбудуться 25 листопада (у суботу) о 15:00 біля пам’ятного знаку жертвам Голодоморів та політичних репресій, що знаходиться біля Баштанського краєзнавчого музею.

Всі новини →