Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Святковий ярмарок у Баштанці

16/11/2017

16 листопада в Баштанці відбувся святковий ярмарок, присвячений Дню працівників сільського господарства.

З професійним святом працівників агропромислового комплексу Баштанщини привітали перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський та міський голова Іван Рубський. «Це - свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання, бо в  усі часи напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашого краю, запорукою його процвітання», - акцентував керівник району. На урочистостях кращим сільгоспвиробникам району були вручені грамоти і подяки.

Під час ярмарку  представники сільгоспвиробників і підприємств  харчової промисловості Баштанщини мали змогу реалізувати свою продукцію: молочні, м’ясні і хлібобулочні вироби, цукор, крупи, мед, овочі і фрукти, живу рибу та інше.

А учасники художньої самодіяльності Баштанської об’єднаної територіальної громади подарували для працівників сільського господарства Баштанщини милозвучні українські пісні і дотепні жарти.

Більше фото на сайті Баштанської міської ради

Всі новини →