Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

«День волонтера та День Збройних Сил України - це невід’ємна частина одного свята», - Олексій Савченко

06/12/2017

У вівторок, 5 грудня, в обласному палаці культури відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені Міжнародному дню волонтера та Дню Збройних Сил України. До привітань військовим, учасникам АТО та їхнім родинам, волонтерам долучилися голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, керівництво обласної ради та Миколаївської міської ради, а також жителі Миколаєва.

«Коли починались скрутні часи, то на захисті нашої держави стояли добровольці. Добровольцям і тим хлопцям, які залишились в військових частинах, допомагали волонтери. Тому День волонтера та День Збройних сил - це невід’ємна частина одного свята, які між собою повинні бути поєднані», - зазначив Олексій Савченко. 

Очільник Миколаївської ОДА привітав волонтерів та військових. «Все, що можна було віддати, наші волонтери збирали і віддавали. Наші хлопці - побратими, добровольці, і ті, хто воює сьогодні, і ті, хто вступив до лав ЗСУ, показали нам своїм прикладом величезний здобуток, який ми повинні запам’ятати. Друзі, вони сказали нам і кажуть сьогодні: «ми здатні віддати своє життя за Вас, ми здатні віддати своє життя за Державу, ми здатні віддати своє життя за Націю», - сказав Олексій Савченко, вшанувавши хвилиною мовчання разом з усіма присутніми полеглих на фронті Героїв.

«Я вдячний всім нашим військовим, яке віддають своє життя за те, щоб ми могли сьогодні тут жити. Вдячний всім, хто долучився до важливої справи – розбудови Української Соборної Самостійної Незалежної держави. Друзі мої, вітаю вас зі святом! Вітаю наших дорогих волонтерів! Бо без вас нічого на початку не було б. Те, що ви віддали останнє, що у вас було – як ви розподіляли свої останні копійки, як інколи возили зброю, я не кажу вже про поранених, скільки ви зробили… Дякую вам усім! Дякую щиро, відверто і від душі!», - звернувся до присутніх Олексій Савченко.

Після урочистої частини на гості свята мали змогу подивитися концертну програму до Дня волонтера та Дня Збройних Сил України.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →