Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

06/12/2017

Сьогодні 6 грудня, в районному палаці культури відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування. 

 

Привітати мешканців Баштанщини з цими подіями прийшли перший заступник голови голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський, голова районної ради Анатолій Петров, Баштанський міський голова Іван Рубський, Баштанський районний військовий комісар Олександр Суйчимезов.

 

На початку своєї промови Олександр Дмитрович нагадав присутнім про епохальну подію, що докорінно змінила історичну долю Українського народу, 98% учасників Всеукраїнського референдуму на запитання «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?» дали позитивну відповідь, чим заклали надійний фундамент нашої суверенності: "Вікова мрія Українського народу про незалежність знайшла політичне втілення, коли у демократичний і легітимний спосіб було нарешті покладено край радянському пануванню.знакову подію новітньої історії нашої держави".

 

Поздоровив очільник району також і військовослужбовців та учасників АТО із Днем Збройних сил України: «Ми пишаємось своїм військом і довіряємо йому. Адже відродившись в умовах війни, українська армія пройшла важкі випробування, зміцніла, набула бойового досвіду і впевненості в своїх силах. Маємо надію, що Збройні Сили України й надалі надійно стоятимуть на варті нашої незалежності.

 

Також хочу звернутися до представників органів місцевого самоврядування. Адже завтра Ваше професійне свято. Цей день об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів українських громад.

 

Перед територіальними громадами нині постає чимало викликів, таких як пошук місцевих резервів і залучення інвестицій, забезпечення соціальної та економічної стабільності, вміле спрямування місцевої ініціативи на збалансований розвиток.

 

Влада налаштована на тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування та партнерську роботу на шляху подальшого вдосконалення об’єднаних громад», - привітав гостей свята Олександр Славінський. 

 

Очільники району та міста вручили грамоти і подяки військовослужбовцям та представникам органів місцевого самоврядування, а а військовий комісар – ювілейні медалі кращим захисникам Вітчизни.

Всі новини →