Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Нарада з міським, сільськими головами

11/01/2018

11 січня 2018 року о 10.00 у Баштанській районній раді відбулася нарада з міським, сільськими головами.    
 
Розпочав нараду голова районної ради Петров А.Л., який звернув увагу присутніх на необхідність забезпечення населення якісною питною водою та підготовку до роботи у зимовий період.
 
Також головуючий відзначив, що актуальними на сьогодні та важливими для району  є питання встановлення ставки земельного податку розміром 1% та інвестиційна діяльність кожної громади. Він закликав кожного з присутніх брати активну участь у написанні інвестиційних проектів для розвитку їх населених пунктів.
 
Начальник - Чавдар М.О., та головний ДРІ - Кулик Т.Л., відділу податків і зборів з фізичних осіб Баштанської ОДПІ проінформували про організацію декларування доходів одноосібниками та заключення договорів оренди земельних ділянок землекористувачами.
 
 
В.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господарства, будівництва та з питань цивільного захисту райдержадміністрації  Чорний А.В. довів до відома сільських голів інформацію про стан доріг між населеними пунктами району та забезпечення проїзду під час надзвичайних ситуацій.
 
Окрім того, голова районної ради Петров А.Л. зазначив про можливість делегування коштів Баштанському районному військовому комісаріату для сприяння оборонній та мобілізаційній готовності Баштанського району та про стан збереження лісових насаджень (смуг).
 
 

Всі новини →