Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

П’ятьом сім’ям учасників АТО вручили ключі на житло

16/01/2018

15 січня у Баштанській міській раді п’ятьом сім’ям бійців-учасників АТО вручили ключі на житло.

Розділити радість наших земляків ‒ учасників антитерористичної операції на сході України ‒ завітали перший заступник голови обласної ради Іван Кухта, перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій та повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський, заступник голови районної ради Микола Єрешко, депутат обласної ради Володимир Фроленко, районний військовий комісар Сергій П’ятницький.

Баштанський міський голова Іван Рубський на правах господаря привітав усіх присутніх у залі з визначною подією у життєдіяльності Баштанської об’єднаної територіальної громади, щиро подякував обласній державній адміністрації, обласній раді, районній владі, начальнику управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ніна Якимчук, всім, хто був причетний до непростого вирішення в кінці року придбання житла, і завірив, що ОТГ і в подальшому буде дбати про захисників України та їх родини, у міру можливості продовжуватиме фінансування підтримки воїнів АТО, їх родин та через волонтерів району надавати посильну допомогу нашій армії.

На останній сесії Баштанської міської ради депутати проголосували за виділення коштів на придбання житла сім’ям учасників антитерористичної операції в рамках виконання Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота». Для цього з бюджету міської ради виділили 864 800 гривень. Це 50 % співфінансування до обласної Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота». Ще одну квартиру придбано за кошти обласного бюджету. Всього з міського та обласного з бюджетів виділено 2 249 600 грн.

Та найбільше подяк від керівництва міської і обласної влади прозвучало на адресу всіх земляків учасників АТО за те, що ми сьогодні маємо можливість мирно працювати, виконувати кожен свої обов’язки, ростити дітей, радіти життю.

«Від імені всієї громади і від себе особисто ще раз дякую вам, дорогі наші захисники, за те, що ви захищаєте Україну, за вашу силу, мужність, витривалість та патріотизм. Всі ми хочемо, жити у вільній, незалежній Україні, щоб під мирним небом народжувалися діти, ходили до школи, дорослі мали роботу, одружувались, але тільки не воювали. Бо війна – це страшне лихо.

Дякуємо вам, що бороните кордони України, відстоюєте її інтереси, робите все можливе, щоб нинішнє покоління жило в мирній, заможній, вільній і по справжньому європейській країні, ‒ сказав міський голова. ‒ Нехай Господь єднає Україну в мирі, злагоді. Нехай ангели – охоронці оберігають всіх наших захисників і повертають живими додому з перемогою. Ми віримо, що війна на Сході України скоро закінчиться. Завдяки вашій мужності та витривалості ворог обов’язково відступить і настане мир та злагода на нашій рідній землі».

Ключі від нового помешкання родинам вручили перший заступник голови обласної ради Іван Кухта та міський голова Іван Рубський.

Так, ключі від квартири загальною площею 45,6 кв. м отримала дружина Тимофія Павловича Зотова Альона Олександрівна

ключі на житлове приміщення загальною площею 67,6 кв. м вручили Ярославу Павловичу Сорохану

а на житлову квартиру загальною площею 33,7 кв. м ‒ Володимиру Олександровичу Зіньку.

Ключі від житлової квартири загальною площею 37,4 кв. м вручали мамі Олександра Олександровича Пікуля Валентині Василівні (до речі, військовослужбовець перебуває у зоні АТО)

та ключі від житлового будинку загальною площею 83,1 кв. м видано Сергію Юрійовичу Величку.

На завершення працівники районного будинку культури подарувати всім Різдвяні колядки.

За матеріалами сайту Баштанської міської ради

Всі новини →