Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Засідання підсумкової медичної ради

23/01/2018

23 січня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський та голова районної ради Анатолій Петров взяли участь у підсумковій медичній раді за результатами роботи закладів охорони здоров’я Баштанського району у 2017 році (Центральна районна лікарня та Центр первинної медико-санітарної допомоги).

У роботі ради взяли участь: головний лікар Центральної районної лікарні Алла Барсегян, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Шпарук,  начальник відділу управління персоналом та медичними кадрами, зверненнями громадян та мобілізаційної роботи управління охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації Людмила Левченко, Баштанський міський голова Іван Рубський, працівники закладів охорони здоров’я Баштанщини. 

“В минулому році продовжувалась системна робота по покращенню матеріально-технічної бази лікарні, реалізації нових проектів, залученню інвестиційних коштів, а також молодих спеціалістів в район. Медичні працівники відчували постійну підтримку з боку керівництва району, депутатського корпусу району, ОТГ, сільських рад” – Алла Барсегян.

Оксана Шпарук проаналізувала роботу ЦПМСД Баштанського району у вигляді слайдів.

Окрім питань про підсумки роботи центральних медичних закладів району, озвучених головними лікарями, на медичній раді розглянуто також ряд інших питань, а саме: про підсумки лікувально-профілактичної роботи; про підсумки роботи хірургічної служби; про підсумки роботи гінекологічної служби; про роботи фтизіатричної служби та підсумки роботи Костичівської АЗПСМ.

Керівники району подякували за плідну роботу лікарів у 2017 році, а також подякували міському та сільським головам за співфінансування галузі.

Молоді лікарі цього дня отримали сертифікати на житло від керівників району та міста.

Всі новини →