Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

08/04/2018

 Дорогі співвітчизники!

 

Президент Петро Порошенко: В Україні є дуже добра традиція шанувати Воскресіння як Великдень – воістину Великий День. В силу його надзвичайної значимості це свято більше, ніж просто церковне. І відзначають його не лише християни, і не лише віруючі.

Отож, я вітаю всіх і кожного, чиї серця переповняються радістю у ці чудові дні довгоочікуваної весни.

Воскресіння – це перемога життя над смертю, це перемога правди над брехнею, перемога світла над темрявою, перемога добра над злом.

Це і наша з вами перемога над важкою економічною кризою, що її спричинила російська агресія. Цьогорічний Великдень – це є дуже особливий день, бо разом з ним приходить потроху і впевненість, що найважчі випробування вже точно позаду.

І щоб не втратити добру перспективу, що відкрилася перед нашою країною, слід забезпечити мир. Мир всередині країни. Мир на зовнішніх кордонах.

«Мир вам», - так казав Спаситель. А ще – «Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться».

У Вербну неділю я побував в Маріуполі. Там, як ніде більше, знають ціну миру. І моляться за те, щоби він нарешті якнайшвидше настав, остаточно і безповоротно.

Про мир та миротворців розпитували мене і мешканці Волновахи, де тепла зустріч з батьками та дітьми відбувалася у новій школі, яка сама собою і є символом миру.

Забезпечити мир абсолютно неможливо без високопрофесійної армії, яка міцно тримає оборону на страх агресору та на спокій людям. Лише погляньте на цих мужніх воїнів. Хіба вони не вселяють  віру в наші Збройні Сили, надію на мир та любов до України? Рівно як і впевненість в тому, що ми обов'язково переможемо.

До Великодня  передав воїнам паски, які спекла моя дружина Марина. Хлопці, до речі, просили за це дуже подякувати.

Дружина Президента Марина Порошенко:  Це ми маємо дякувати, за те, як вони боронять Україну. Світле Воскресіння Христа – це свято великої віри у перемогу добра над злом. У цей день ми просимо Всевишнього наповнити наші серця почуттям радості, благодаті та очищення. Це час, коли треба забути образи і негаразди. І жити зі світлими думками і добрими намірами. Великдень об’єднує нас у щирій молитві про мир і спокій в Україні. Тож нехай чудо Воскресіння Христового надихає нас на праведні справи.

Президент Петро Порошенко: Свято Воскресіння Христового ми святкуємо всі разом. Бо, нагадаю ще раз, як сказано в Святому Письмі: один Господь, одна віра, одне Хрещення.

Христос воскрес!     

Воістину воскрес!

Всі новини →