Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Увага! запрошуємо до участі у семінарі

20/06/2018

У зв’язку з проведенням реформування правовідносин у будівельній галузі, прийняття Мінрегіоном нових ДБН, керуючись п.2.3. Розділу ІІ Положення про Громадську раду, а також Постановою Кабінету Міністрів України №996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики", Громадська Рада спільно з Національною спілкою архітекторів України, Конфедерацією будівельників України, Будівельною палатою України та Асоціацією експертів будівельної галузі проводять Всеукраїнський семінар на тему: "Нове покоління норм у будівництві: ДБН Б.2.2.-12:2018 "Планування і забудова територій". Перспектива реконструкції кварталів".

У семінарі візьмуть участь представники Мінрегіону, розробники ДБН та інших нормативно-правових актів України. На нашу думку, цей практичний захід повинен сприяти прискорення адапції суб’єктів господарювання та забезпеченню належного розуміння всіх аспектів та нюансів переходу до роботи у відповідності до нового законодавства.

Основною метою Всеукраїнського семінару є створення раціональної діяльності, архітекторами та замовниками будівництва, в ході якої будуть отримані роз’яснення окремих положень нового ДБН Б.2.2-12:2018 "Планування і забудова територій". Перспектива реконструкції кварталів".

Захід відбудеться 12-13 липня 2018 року за адресою: м.Київ, пр.Перемоги, 50 (Державна наукова архітектурно-будівельна бібліотека ім.Г.Заболотного).

Більш детальна інформація (реєстраційна форма, спікери заходу, програма, умови участі та інше) на сайті семінару за адресою:

www.seminar-dbn.bitrix24.site

Контактна особа оргкомітету: 

Анастасія Мельнічук, (044)390-25-52, (067)544-11-99.

E-mail: seminar.cbo@gmail.com

Всі новини →