Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Жительку с.Єрмолівка нагороджено почесною відзнакою "Мати-героїня"

09/07/2018

6 липня головою облдержадміністрації в Миколаївському краєзнавчому музеї у святковій атмосфері нагороджено жительку с.Єрмолівка Банкулову Олену Михайлівну почесною відзнакою «Мати-героїня».

Банкулова Олена Михайлівна

Банкулова Олена Михайлівна, народилася 22.08.1937 у с.Єрмолівка Баштанського району Миколаївської області, де і проживає по теперішній час. 

У 1965 році закінчила 10 класів Баштанської районної заочної середньої школи  Миколаївської області. Навчалася добре. 

Розпочала свою трудову діяльність у 1955 році різноробочою. Пізніше працювала дояркою, свинаркою та охоронцем у колгоспі імені XXІ з’їзду  КПРС у с.Єрмолівка Баштанського району Миколаївської області. Загальний  стаж роботи 44 роки.

Працелюбність, відповідальність, старанність – невід’ємні риси характеру Банкулової. Вона неодноразово обиралася депутатом Єрмолівської сільської ради.

Олена Михайлівна - багатодітна мати, яка народила і виховала п’ятеро дітей.

Подружжя Банкулових передало своїм дітям любов до рідного краю, повагу до старших, щедрість душі та доброту. Діти виросли працелюбними, доброзичливими та вихованими.

Всі новини →