Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Увага! Зафіксовано чергові випадки сказу тварин на території Баштанщини

17/07/2018

17 липня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації відбулося позачергове засідання районної Державної надзвичайної протиепізотичної комісії (ДНПК).

За словами начальника Баштанського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області, днями у с.Привільне Привільненської сільської ради на подвір’ї місцевого мешканця виявлено кішку, яка контактувла з хворою на сказ тварин лисицею. Працівниками Центральної районної лікарні наразі проводиться лікування 4 осіб, які мали контакт з хворою твариною. 

Село Привільне підпадає під дію каратнинних обмежень, де протягом найближчих днів будуть проведені відповідні роботи із зменшення популяції лисиць, виявлення хворих на сказ тварин та вакцинації здорових. Каратнинні обмеження будуть зняті через два місяця після виявлення останнього випадку захворювання.

Чдени ДНПК звертаються до жителів району бути пильними із тваринами. У разі виявлення хворих на сказ тварин звертаитись до Держпродспоживслужби (м.Баштанка, вул.Соборна, 69 (05158)28435).

Всі новини →