Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Увічнено пам’ять земляка

11/10/2018

11 жовтня в переддні славетного свята наших захисників - Дня захисника України на фасаді Баштанської ЗОШ №1 відкрито пам’ятну дошку загиблому у зоні проведення АТО на сході нашої держави баштанчанину Михайлу Олексієнку. Дошку відкрито за сприяння районної громадської організації учасників АТО на чолі з Предко Миколою та колективу школи. 

Участь у заходах прийняв перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський, міський голова Іван Рубський, учасники АТО Баштанщини та батько загиблого Героя.

Михайло Володимирович Олексієнко  (20.09.1981 – 19.12.2016) народився у Російській Федерації (Томська область, Верхньокетський район, село Катайга).

У дитинстві разом з батьками переїхали до України, у місто Баштанка. Закінчив Баштанську ЗОШ №1. Після служби в армії вирішив присвятити своє життя військовій службі. Служив за контрактом у Миколаївській в/ч А2488 ВПС України. На початку грудня їхню військову частину було направлено в найгарячішу на той час точку Сходу України – під Дебальцеве. 19 грудня під час обстрілу їхніх позицій бойовиками ворожа куля зупинила серце бійця. Без сина залишилися батьки, дружина – без чоловіка, а двійко діток – без батька.

ВІдео можна переглянути за посиланням

Всі новини →