Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Творча зустріч з письменницею в районній бібліотеці

06/12/2018

5 грудня, в рамках благодійного новорічного літературного туру Миколаївщиною, в Баштанській дитячій районній бібліотеці відбулась творча зустріч з молодою письменницею-краянкою, членом Національної спілки журналістів України, автором книг для дорослих і дітей – Ангеліною Кріхелі. 

Ангеліна Кріхелі – представниця молодого покоління українських письменників. То яке ж воно, літературне майбутнє України? На зустріч з авторкою завітали працівники бібліотек Баштанської ЦБС та шкільних бібліотек Баштанської ОТГ,люди, які є посередниками між автором та юним читачем, а такожчлени літературно-мистецького об’єднання «Роксолана». Саме бібліотекарі популяризують творчість письменників, отже аудиторія була  зацікавленою, а сам захід  був проведений у формі професійного діалогу.

Баштанська районна бібліотека давно вже стала традиційним місцем для зібрань творчих, інтелігентних людей, тих, хто вміє відчувати душею красу художнього слова.

Розпочинаючи творчу зустріч, на правах господарки виступила директор Баштанської ЦБС Борщевецька Г.І., яка представила молоду авторку та побажала письменниці творчої наснаги і успіхів на письменницькій ниві. Надалі слово взяла сама письменниця, яка майстерно провела інтерактивний діалог та відповіла на запитання учасників зустрічі. Людина творча, ініціативна та креативна, Ангеліна Кріхелі зацікавила присутніх новими підходами до співпраці з дитячою та дорослою аудиторією.

Бібліотекарі, зацікавлені у спілкуванні з молодою письменницею, взяли активну участь у обговоренні творів авторки.

 В ході спілкування з бібліотекарями письменниця яскраво презентувала свою книгу «Спасти Кощея», розкривши ще одну грань своєї особистості як талановитого творця  та виконавця своїх аудіокниг.

Книга має подобатися і авторові, і читачам. Тоді і автор задоволений тим, що йому вдалося вкласти у свій твір, і читачі вважають, що недаремно витратили свій час. Такими і є твори миколаївської письменниці, в яких ідеться про найважливіші життєві цінності – добро, дружбу і любов.

Розповідь авторки доповнив її колега, прес-секретар Управління охорони здоров’я Миколаївської ОДА, Багрянцев Ю.М., який ознайомив присутніх з деякими нюансами книговидавничої діяльності та запропонував до перегляду відеоролик із презентації нової книги Ангеліни Кріхелі, що відбулася в м. Миколаєві.

На згадку про зустріч відбулася традиційна фото- і автограф-сесія, лунали найкращі побажання молодій письменниці.Зустріч була теплою, жвавою і невимушеною. Талановита авторка зацікавила присутніхсвоїм баченням створення літературних образів та зарядила своїм життєвим позитивом.

Всі новини →