Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Обговорення Плану перспективного розвитку Мар’ївської сільської ради

18/01/2019

Сьогодні о першій половині дня відбулася зустріч жителів територіальної громади сіл Мар’ївської сільської ради з першим заступником голови райдержадміністрації, виконувачем функцій і повноважень голови Баштанська районна державна адміністрація Олександр Славінський, головою Баштанської районної ради Анатолієм Петровим по обговоренню Плану перспективного розвитку Баштанського району на 2019-2021 роки.

В ході цієї зустрічі жителі громади внесли свої пропозиції щодо перспектив розвитку громади, порушували питання про залучення коштів для проведення ремонту Мар’ївського Будинку культури та порушити питання про відновлення роботи Виноградівського сільського клубу, встановлення дитячих ігрових майданчиків. 

Піднімалося питання ремонту дороги обласного значення Виноградівка – Інгулка (таке ж питання, до речі, порушували нещодавно і інгульчани). Очільниками району було рекомендовано жителям багатоповерхових житлових будинків в с.Мар’ївка (вул.Шкільна, 31, 33, 35) вирішити питання створення ОСББ для вирішення проблем з водопостачанням, водовідведенням, благоустроєм.

Виступали з пропозиціями та зауваженнями до перспективного плану розвитку громади Іщенко М.О., Леонов В.М., Красняник С.Ю., Левицький П.Д., Кучеренко О.В.

Всі новини →