Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Нello, Купідон!

14/02/2019

Сучасна дитяча бібліотека — це культурно-інформаційний центр з можливостями для спілкування, культурного та духовного зростання юних; установа, яка здатна йти в ногу з часом, щоб завжди бути корисною, необхідною та цікавою своїм  відвідувачам.

Такою є й Баштанська дитяча районна бібліотека, працівники якої намагаються швидко та гнучко реагувати на сучасні вимоги юних користувачів.Враховуючи великий запит в дитячому середовищі саме на позакласні, дозвіллєві заходи, колектив ДРБ запропонував своїм користувачам створити читацьке об’єднання. З вивчення кола дозвільних інтересів своїх читачів шляхом анкетування і опитування розпочався шлях нового читацького об’єднання як творчої ідеї бібліотеки.

То ж  на базі головної дитячої районної книгозбірні розпочав роботу клуб любителівактивного спілкуванняпід символічною назвою «Читацький вулик».

Дату першого його засідання обрали зовсім невипадково, а саме 14 лютого, коли у всьому світі відзначають День закоханих, чудове свято любові і ніжності.  А щоб діти добре запам’ятали цей захід, бібліотекарі запропонували учасникам клубу цікаву розважально-пізнавальну програму – святкову мозаїку під назвою «Нello, Купідон!». 

За допомогою слайд-презентації ведуча, бібліотекар Сушицька Т.В., ознайомила дітей з історією свята, а такожз традиціями його відзначення в різних країнах. Після проведеного бібліотекарем майстер-класу юні користувачі з ентузіазмом приступили до виготовлення оригінальних поробок, які вони зможуть подарувати дорогим для себе людям.

А яке ж дитяче свято без веселих конкурсів та ігор? Діти із задоволенням взяли участь у танцювальному конкурсі, а також у таких іграх як «Ніщо мене не зупинить», «Знайди свою половинку». На яскраво оформленій виставці «Велика сила люблячих сердець» шанувальники книги мали можливість знайти видання, які будуть до вподоби їх серцю.

На заході не було байдужих, нудьгувати було ніколи, адже пройшов він у емоційно-насиченій і динамічній формі. Задоволені, приємно вражені, полишали стіни бібліотеки юні читачі.

Всі новини →