Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Громадські організації запрошуються до обговорення планів перспективного розвитку Миколаївської області

27/02/2019

Указом Президента України «Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади» від 6 грудня 2018 року обласним державним адміністраціям, а також КМДА доручено розробити плани перспективного розвитку відповідних областей на 2019-2021 роки.

Такі проекти створювались з урахуванням інноваційного потенціалу регіонів, конкурентних переваг та стратегічного бачення їх розвитку, результатів реформ із децентралізації влади, об'єднання територіальних громад та їх фінансової спроможності, а також реформ у сферах освіти, охорони здоров'я, зокрема розвитку інклюзивного навчання і медичного обслуговування у сільській місцевості, та інфраструктурних змін.

Аби привернути увагу громадян до перспективних планів надруковано буклети і карти із ілюстраціями окремих інфраструктурних проектів у містах і областях, а також – анкети зворотного зв’язку. Усі матеріали виготовлені за позабюджетні кошти. У кожній області відбуваються презентації, громадські обговорення, тематичні засідання Рад регіонального розвитку. 

Закликаємо усіх долучитися до громадського обговорення планів перспективного розвитку Миколаївської області. У випадку зацікавленості, будь ласка, інформуйте секретаріат Ради регіонального розвитку Миколаївської області. 

Ваша участь у процесі обговорення також можлива у формі розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів про плани розвитку серед членів своїх організацій, активістів, мешканців міст і селищ, де діють ваші організації (на безоплатній основі). Просимо спрямувати заявки на отримання накладу буклетів і карт до 1 березня 2019 року. У заявці вказати бажану кількість продукції, а також час, місце і спосіб розповсюдження.

Сподіваємось на вашу активну участь у процесі обговорення, адже реальна реформа децентралізації не можлива без партнерства громадянського суспільства і держави. 

Поштова адреса: вул.Адміральська, буд.22, м.Миколаїв, Миколаївська область (з позначкою на листі «Апарат Миколаївської обласної державної адміністрації»). 

Адреса електронної пошти: admin@mk.gov.ua (тема листа «Для апарату Миколаївської обласної державної адміністраціі»).

Всі новини →