Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Великдень всіх нас на гостини просить

25/04/2019

На порозі - Свято. Ясне, барвисте, яскраве, тепле і радісне. Великдень – одне з найяскравіших і довгоочікуваних свят. Підготовка до нього починається заздалегідь.

Цього року працівники Баштанської дитячої районної бібліотеки підготували для своїх юних користувачів великий цікавий захід під назвою «Великдень всіх нас на гостини просить». Тож, 25 квітня на свято завітали  учасники бібліотечного клубу «Читацький вулик». День проведення заходу був обраний зовсім невипадково, адже саме у Чистий четвер проводяться очищувальні обряди, а також готується вся їжа до Великодня.

Програма заходу була насиченою і різноманітною. За допомогою мультимедійної презентації «Великодні мотиви» бібліотекарі розповіли дітям про писанки і їх таємничу символіку, а також про іншу великодню атрибутику, яка вражає своїм різнобарв’ям і креативом. Після перегляду мультфільму «Пасхальна казочка»юних користувачів ознайомили з тим, як готуватися до улюбленого свята, створити святкову атмосферу, запросивши їх до арт-майданчика «Великодній сувенір». Із задоволенням діти взялись за виготовлення писанок із пластиліну, адже це цілком доступно, не складно і дуже весело.

З видань, представлених на книжковій виставці-інсталяції «Писанкові очі всесвіту» можна дізнатись про дивовижний світ української писанки, символіку її кольорів і орнаментів, а юні господині зможуть знайти поради – що можна покласти до великоднього кошика, а також смачні рецепти великодніх страв.

Захід пройшов цікаво і весело, а його учасники подякували працівникам бібліотеки за святкову атмосферу радості і добра. Так і має бути, адже гарний настрій, надія на краще, побажання добра і любові переповнюють всіх у ці святкові дні.

Всі новини →