Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Комунальне некомерційне підприємство «Багатопрофільна лікарня Баштанського району» Баштанської районної ради Миколаївської області поповнюється молодими спеціалістами

01/08/2019

Відсьогодні (з 01.08.2019) до роботи приступає лікар-педіатр Чугай Тамара Олегівна, яка закінчила Запорізький державний медичний університет і отримала повну вищу освіту. Заочну частинуі нтернатури проходила в Миколаївській обласній дитячій лікарні.

Лікар-офтальмолог Влах Грета Іванівна, яка закінчила Українську медичну стоматологічну академію м.Полтава, отримала диплом з відзнакою. Очну частину інтернатури проходила в м.Миколаїв в обласній офтальмологічній лікарні, а заочну частину в м.Одеса.

Директор КНП «Багатопрофільна лікарня Баштанського району» Барсегян Алла Анатоліївна (Алла Барсегян) привітала молодих лікарів та побажала успіхів та наснаги в роботі на благо жителів району!

Також в КНП «Багатопрофільна лікарня Баштанського району» розпочав роботу лікар-інтерни зі спеціальності лікувальна справа кваліфікація лікар,Галащук Юрій Олегович, який закінчив Львівський національний університет ім.Данила Галицького та з 01.08.2019 року продовжує проходження інтернатури Андрєйчик Юлія Олександрівна, яка закінчила Запорізький державний університет спеціальність педіатрія.

Алла Анатоліївна привітала лікарів-інтернів з початком та продовженням проходження інтернатури та побажала міцного здоров’я, витримки, позитиву та успіхів в подальшій трудовій діяльності.

Ще молодих спеціалісті завітали привітати делегація Громадської організації «Діти війни» керівник Журба Володимир Васильович та його підлеглі Шевчук Ольга Олексіївна та Польшикова Тамара Сергіївна.

На сьогоднішній день в лікарні працевлаштовано 9 лікарів-інтернів, лікар-рентгенолог другий рік інтернатури, лікар-хірург третій рік інтернатури.

За трьохсторонніми угодами навчаються лікарі - гінеколог, анестезіолог, невролог, а також в 2019 році приступили до інтернатури лікарі – терапевт, невролог, травматолог, анестезіолог.

Всього навчається дев’ять молодих, енергійних спеціалістів, які незабаром будуть працювати на благо жителям Баштанського району.

Всі новини →