Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Інформаційна година в бібліотеці

28/11/2019

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Шістнадцятиденний період акції охоплює наступні важливі дати: 25 листопада - Міжнародний день боротьби із насильством щодо жінок, 1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом, 2 грудня - Міжнародний день боротьби з рабством, 3 грудня - Міжнародний день людей з обмеженими можливостями, 5 грудня - Міжнародний день волонтера, 6 грудня - вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі, 9 грудня - Міжнародний день боротьби з корупцією,10 грудня - Міжнародний день прав людини.

Долучилася до цієї акції і Баштанська центральна районна бібліотека. 28 листопада в бібліотеці відбулася інформаційна година «Запобігання та протидія проявам насильства», на яку були запрошені: головний спеціаліст Баштанського бюро правової допомоги Могилко С.П., учні 11-В класу ОЗЗСО №1 разом з вчителем історії та правознавства Рясик Л.О.

 

Бібліотекар Стоянова В.Г. розповіла присутнім про історію започаткування в Україні акції «16 днів проти насильства» та про важливі дати, які охоплює її шістнадцятиденний період.А про види насильства та кримінальну відповідальність за їх скоєння розповіла всім присутнім Могилко С.П. Під час заходу, всі бажаючі мали змогу отримати інформацію та правові буклети про заходи щодо протидії насильства та порядок правового захисту. Також, переглянули відео «Світ без насилля» з фактами про будь-які прояви насилля.

На завершення бібліотечного заходу Стоянова В.Г. запросила учнів прийняти участь у флешмобі «Молодь Баштанщини проти насильства».

До уваги молоді була представлена книжкова виставка «Наш світ без насильства».

Всі новини →