Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Відбулася нарада з сільськими головами

16/01/2020

16 січня 2020 року о 10.00 – у кабінеті голови Баштанської районної ради під головуванням голови районної ради Петрова А.Л. за участі заступника голови районної ради Єрешка М.М., начальника  фінансового управління райдержадміністрації  Луценко О.О., працівників виконавчого апарату районної ради відбулася нарада з сільськими головами.    
 
Розпочав нараду голова районної ради ПЕТРОВ А.Л.
 
Начальник  фінансового управління райдержадміністрації  Луценко О.О. довела до відома сільських голів інформацію про делегування сільськими радами власних повноважень на здійснення у 2020 році видатків на фінансування бюджетних установ  району  та місцевих програм.
 
 
Голова районної ради ПЕТРОВ А.Л. звернув увагу присутніх на виконання Закону України "Про добровільне об'єднання громад" у Баштанському районі.
 
На нараді були заслухані та обговорені питання про:
 
реалізацію інвестиційних проектів у 2020-2021 роках;
 
запровадження медичної реформи у Миколаївської області.
 
 
Актуальними були інформації про:
 
благоустрій  територій сільських рад, утому числі територій,які розташовані по трасі;
 
 
опорні школи району;
 
прийняття  сільськими радами програм щодо фінансування заходів по  організації прибуття громадян призовного віку до призовних дільниць та проходження призивниками медичного огляду; 
надання декларацій посадовими особами місцевого самоврядування, депутатами сільських рад за  2019 рік;
 
з яких проінформував голова районної ради ПЕТРОВ А.Л.  
 
 
 

Всі новини →