Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Відбудеться тридцять п’ята сесія Баштанської районної ради сьомого скликання

03/06/2020

18 червня 2020 року о 10 годині у сесійній залі районної ради відбудеться тридцять п’ята сесія Баштанської районної ради сьомого скликання (розпорядження голови районної ради від 03 червня 2020 року №30-р «Про скликання тридцять п’ятої сесії Баштанської районної ради сьомого скликання»). 

ПЕРЕЛІК ПИТАНЬ,

які виносяться на розгляд тридцять п’ятої сесії Баштанської районної ради сьомого скликання:

 1. Про початок повноважень депутата Баштанської районної ради сьомого скликання Смоли А.Г.  

2. Про внесення змін до рішення районної ради від 10 грудня 2015 року №3 «Про обрання депутатів до складу постійних комісій Баштанської районної ради.

3. Про депутатський  запит депутата  районної ради  Шпарук  О.С. до  сесії  Баштанської  районної  ради  про внесення змін до районної Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Багато-профільна лікарня Баштанського району» Баштанської районної ради Мико-лаївської області на 2019-2021 роки, затвердженої  рішенням районної ради від 16 травня 2019 року №15.

4. Про депутатський запит депутата районної ради Атаманчука І.П. до сесії районної ради про внесення змін до Програми економічного і соціального роз-витку Баштанського району на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням район-ної ради від 21 грудня 2017 року №2.

5. Про  затвердження   звіту   про  виконання районного бюджету Баштан-ського  району та використання резервного фонду непередбачених видатків за січень-березень  2020 року.

6. Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2020 рік.

7. Про звіт директора комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня Баштанського району» Баштанської районної ради Миколаївської області з питань охорони здоров’я за 2019 рік.

8. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Баштанського району» Баштанської районної ради Миколаївської області за   2019 рік.

9. Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприєм-ства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Баштанського району» Баштанської районної ради Миколаївської області, затвердженого рішенням районної ради від 26 квітня 2018 року №15. 

10. Про затвердження Статуту комунальної установи «Баштанський районний сервісний центр по обслуговуванню закладів освіти» Баштанської районної ради Миколаївської області у новій редакції.

11. Про внесення змін до переліку об'єктів, що є спільною власністю територіальних громад міста, сіл Баштанського району, затвердженого рішен-ням районної ради від 16 травня 2019 року №20.

12. Про безоплатну передачу об’єктів, що є спільною власністю територіальних громад міста, сіл Баштанського району у комунальну власність територіальних громад Привільненської, Інгульської, Лоцкинської сільських рад.

13. Про депутатський запит депутата районної ради Шацької В.І. до сесії Баштанської районної ради щодо внесення змін до рішення районної ради від     16 травня 2019 року №20 «Про перелік об’єктів, що є спільною власністю територіальних громад міста, сіл Баштанського району».

14. Про припинення діяльності юридичної особи «Перемозька загально-освітня школа І ступеня Баштанської районної ради Миколаївської області» шляхом ліквідації.

15. Про внесення змін до рішення районної ради від 23 грудня 2019 року №9 «Про безоплатну передачу об’єктів, що є спільною власністю територіальних громад  міста, сіл Баштанського району, у комунальну власність територіальної громади сіл Лоцкинської сільської ради».

16. Про внесення змін до рішення районної ради від 27 лютого 2020 року №8 «Про надання Касьянчику В.С. дозволу на приватизацію житлового будинку».

17. Про внесення змін до Положення про виконавчий апарат Баштанської районної ради, затвердженого рішенням районної ради від 23 червня 2016 року №32.

18. Про визнання такими, що втратили чинність, деяких рішень Баштан-ської районної ради.

 

Всі новини →