Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні випускники!

26/05/2020

Для кожного із вас скоро наступить відповідальний момент – вступ до університету та отримання професії. Правильний вибір вирішить вашу подальшу долю: забезпечить успішне працевлаштування та вдалу кар’єру.

В умовах різко змінюваного ринку праці Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова пропонує здобути професію, яка потрібна вже сьогодні і не втратить популярності в майбутньому.

НУК імені адмірала Макарова – єдиний заклад вищої освіти на Миколаївщині, який готує фахівців у сфері реклами та PR (спеціальність 061 «Журналістика»). Бакалаврська програма «Реклама і зв’язки з громадськістю» є унікальною, оскільки передбачає набуття ґрунтовних знань, умінь і навичок у галузі соціальних комунікацій, графічного дизайну, web-програмування, маркетингу, фотосправи, відеозйомки та монтажу.

Посади, на які може претендувати бакалавр журналістики, реклами і зв’язків із громадськістю, є в топі сайтів із пошуку роботи work.ua, robota.ua та користуються попитом на сучасному ринку праці. Це – PR-консультант, менеджер із реклами, іміджмейкер, менеджер зі зв’язків з громадськістю, бренд-менеджер, спічрайтер, кореспондент, журналіст.

Серед переваг підготовки в НУК імені адмірала Макарова:

–              практика у провідних медіа-структурах, рекламних та PR-агентствах, на телебаченні й радіо;

–              участь у тренінгах і майстер-класах із провідними експертами в галузі, запрошеними лекторами й роботодавцями;

–              можливість під час навчання займатися практичною діяльністю за фахом.

Більше дізнатися про спеціальність, умови вступу та навчання можна: 

–              на сайті НУК імені адмірала Макарова http://www.nuos.edu.ua/applicants/specialties/245/1695/;

–              за телефонами відповідальних за прийом: (097) 210 52 70; (099) 635 73 56; (063) 876 80 07;

–              за електронною адресою: pr.nuk2020@gmail.com.

Опануйте одну з найперспективніших і затребуваних професій!

Зробіть крок до вдалого працевлаштування та успішної кар’єри!

Всі новини →