Bashtanka » News
Home Герої не вмирають News Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Олександр Славінський поклав соняхи на могили загиблих учасників АТО

28/08/2020

28 серпня, в переддень Дня пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, голова райдержадміністрації Олександр Славінський вшанував пам'ять загиблих та померлих учасників АТО.

Разом із заступником голови районної ради Миколою Єрешком та міським головою Іваном Рубським Олександр Дмитрович поклав квіти до пам'ятника Героям Небесної Сотні та борцям за незалежність України, що знаходиться на Пагорбі Слави районного центру.

Керівники району та міста були одностайні в тому, що всі хлопці поклали своє життя за те щоб кожен громадянин нашої країни не відчули на собі жахіття війни, не чули розривів снарядів та гул куль. Щоб кожен українець почував себе в безпеці, а не переховувався у підвалах будинків, рятуючи своє життя.

Присутні схилили голови у вдячності перед тими, хто загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Посадовці відвідали міське кладовище №3 (вул.Європейська), де поклали соняхи до могил загиблих та померлих учасників бойових дій (АТО/ООС) Баштанщини - Михайла Олексієнка, Сергія Пацули, Миколи Акрамова та Ігора Балдука, а також вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання.

Минулого року Указом Президента України №621/2019 29 серпня визначено Днем пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 05.08.2020 №965-р символом Дня пам'яті визнано СОНЯХ, який означає відродження з найменшого чорного зернятка, як з української землі, нового життя.

Фото з сайту Баштанської міської ради

Всі новини →