Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Олексій Савченко керівникам ОТГ: «Плідно працюйте на користь держави, а ми вас підтримаємо»

26/12/2016

Сьогодні в облдержадміністрації були проведенні чергові навчання для голів новостворених об’єднаних територіальних громад  з питань формування бюджетів та планів соціально-економічного розвитку.  

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко провів чергову зустріч з новообраними головами ОТГ: «Ми з вами так часто спілкуємося, щоб якомога раніше з’ясувати проблемні питання, які хвилюють новостворені ОТГ та донести нашу спільну позицію до Уряду, - зазначив очільник області. -  Але я переконаний, бюджет 2017 року дієвий, і ми всі відчуємо переваги децентралізації», - запевнив Олексій Савченко.

Звертаючись до голів новостворених об’єднаних територіальних громад  Олексій Савченко попросив їх звернути особливу увагу на земельні питання – оренду землі та  податок на неї. Адже у бюджеті громад вони складають досить значну частку: «У вас є великі можливості, щоб наповнювати бюджет громади, - сказав Олексій Савченко. – Прискіплива перевірка земель області дасть чітку відповідь, хто платить податки, а хто від них ухиляється. Це в ваших інтересах. Сподіваюсь, що серед вас немає людей, які можуть бути причетними до певних «земельних схем». Плідно працюйте на користь держави, а ми вас підтримаємо та допоможемо», -  підкреслив голова облдержадміністрації. 

Всі новини →