Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

До Балаклії прибула гуманітарна допомога від Миколаївської області

25/03/2017

 Сьогодні до Балаклійського району Харківської області прибув гуманітарний вантаж з Миколаївщини. Для допомоги жителям Балаклійського району передано 300 листів шиферу, 2 куб.м. дерев’яного брусу, 120 кг шиферних цвяхів, 200 листів вагонки, 100 листів ДВП, 32 полоси ламінату, 30 листів ондуліну, 1000 кв.м. плівки ПВХ, 5,8 м.куб. піногазобетону.

Серед іншого жителям Балаклії передано 1 тону фасованої питної води та теплий одяг. Вантажівки з Миколаївської області прибули до Харківщини одними з перших. Надана допомога буде використана для відновлення житлових будинків, що постраждали від вибухів. За наявною інформацією, в наслідок надзвичайної ситуації в Балаклійському районі постраждало близько 100 житлових будинків, 16 з яких - багатоквартирні. 

Як повідомлялось раніше, за дорученням голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка у Миколаївській області зібрано допомогу мешканцям Балаклійського району Харківської області, які постраждали внаслідок пожежі на майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння в четвер 23 березня.

Всі новини →