Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в Баштанській райдержадміністрації

19/04/2017

12 квітня в Баштанській райдержадміністрації відбувся І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». 

У конкурсному змаганні взяли участь 8 державних службовців, з них: 3 – у номінації «Кращий керівник», 5 – у номінації «Кращий спеціаліст». Учасникам були виконані завдання із комплексного тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень райдержадміністрації, виконання практичних завдань: складання ділового документа та володіння комп’ютерними технологіями. 

Організаційним комітетом розглянуто матеріали і затверджено результати виконання конкурсних завдань учасниками та визначено переможців і лауреатів І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» Баштанської райдержадміністрації у 2017 році:

У номінації „Кращий керівник”: 

Перше місце:

Калашнікова Тетяна Олександрівна, начальник управління агропромислового розвитку  райдержадміністрації.

Друге місце:

Данилюк Михайло Ярославович, завідувач сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату райдержадміністрації

Третє місце:

Низик Наталія Володимирівна завідувач сектору з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей райдержадміністрації.

У номінації „Кращий спеціаліст”:

Перше місце:

Непомнюща Альона Геннадіївна, головний спеціаліст відділу управління персоналом, правової роботи, контрольних та навчально-методичних питань управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Друге місце: 

Дістрянов Микола Миколайович, головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації.

Третє місце:

Вільчинська Світлана Олександрівна, головний спеціаліст бюджетного відділу фінансового управління райдержадміністрації.

Четверте місце: 

Буйбарова Альона Анатоліївна, головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації;

Рижик Лілія Олегівна, головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації 

Відповідно до п.8 постанови Кабінету Міністрів України від 07.07.2010 №564 «Про затвердження Положення про систему підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування» всім учасникам зараховано участь у І турі конкурсу, як підвищення кваліфікації, та вжито стимулюючі заходи.

Відзначення переможців та лауреатів І туру конкурсу відбудеться під час урочистостей з нагоди Дня державної служби.

Щиро вітаємо переможців конкурсу.

Всі новини →