Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робота депутатів у засіданні постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки, інвестицій та регуляторної політики

20/04/2017

20 квітня 2017 року о 9.30 – під головуванням голови постійної комісії районної ради Якименка О.І. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки, інвестицій та регуляторної політики, на якому були присутні члени комісії: Береговий О.А. Богородіченко В.Ю., Гайдаш В.М., Гевкалюк В.І., Горбенко О.О., Зайко М.В.
 
Також у роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., заступник голови районної ради Єрешко М.М., керуючий справами виконавчого апарату районної ради Пшиченко В.І., представники райдержадміністрації (доповідачі), головні лікарі: Баштанської центральної районної лікарні – Барсегян А.А., Центру первинної медико-санітарної допомоги Баштанського району – Шпарук О.С., кореспондент районної газети «Голос Баштанщини» Виноградова О.Г.
 
 
На початку засідання для членів комісії головний спеціаліст відділу оподаткування юридичних осіб Баштанської об'єднаної державної податкової інспекції Коваленко С.І. провела правове навчання на тему: «Про особливості оподаткування та сплати єдиного податку юридичних осіб ІІІ та ІV групи».
 
Під час роботи комісій було розглянуто та прийнято рішення з 13 питань порядку денного засідання, заслухано звіти начальників управління, відділів Баштанської райдержадміністрації та головних лікарів.
 
 
Окрім того, було розглянуто листи та клопотання, що надійшли до районної ради відповідно до профілю постійної комісії. Більшість зазначених у них питань було вирішено позитивно.
 
Також одноголосно депутати погодили перелік питань, які запропоновано винести на розгляд ХV сесії Баштанської районної ради сьомого скликання, виключивши з нього два питання:
 
"Про припинення повноважень депутата Баштанської ради сьомого скликання Нетреби О.М. та визнання повноважень депутата Баштанської районної ради сьомого скликання Домашової Н.Л.";
 
"Про депутатський запит депутата районної ради Берегового О.А. до сесії Баштанської районної ради щодо виділення коштів для завершення робіт по реконструкції будівлі "Хоспісу".
 

З усіх питань порядку денного засідання комісії було прийнято відповідні рішення. 

 

Всі новини →