Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робота депутатів у пленарному засіданні ХV сесії районної ради

27/04/2017

27 квітня 2017 року о 10.00 під головуванням голови районної ради Петрова А.Л. відбулося засідання ХV сесії районної ради сьомого скликання.
 
 
Перед тим як розпочати сесію, голова районної ради Петров А.Л. від імені депутатського корпусу і від себе особисто, подякував усім небайдужим людям, які надають допомогу через наших волонтерів, учасникам антитерористичної операції, та вручив Подяки голови районної ради за патріотизм, активну громадську позицію, проявлену ініціативу в наданні вагомої допомоги військовослужбовцям, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції: Косяченку С.О., Онищуку В.І., Сухарю В.М., Зюзько Г.С., Савченку С.А., Воловичу О.М., Мироновій А.В., яка у цей день відзначала свій день народження, привітав її, вручив квіти.
 
 
Літвінова Н.А., керівник апарату райдержадміністрації, вручила Подяки голови Баштанської райдержадміністрації Атаманчуку І.П., Курилу В.П., Курчик Л.М., Гевкалюку В.І., Совщаку В.О., Ященку В.В., Якименку О.І.
 
 
Іщенко І.М., заступник військового комісара з територіальної оборони, вручив Подяки від командування та особового складу Морського центру Спеціального призначення Сил Спеціальних Операцій ЗС України керівникам і громадянам району, які приймають активну участь у волонтерській діяльності, за надану допомогу та підтримку в складний для нашої країни час.
 
 
Голова районної ради Петров А.Л. вручив депутатські посвідчення депутата районної ради та значки Гайдашу В.М., Козаку І.М., Курчик Л.М., Нетребі О.М., Фаримцю О.О., Шпарук О.С.
 
 
Також головуючий на сесії Петров А.Л. на виконання рішень, які були прийняті депутатами на засіданні постійних комісій і президії районної ради, проінформував про стан освітлення населених пунктів району, а начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Калашнікова Т.М. – щодо земельних ділянок, наданих в оренду загальноосвітнім закладам району.
 
 
Перед початком пленарного засідання депутат районної ради Курило В.П. надав депутатський запит до сесії районної ради щодо захисту прав громадян з питання земельних відносин у Баштанському районі, який було включено до порядку денного та регламенту роботи ХV сесії районної ради сьомого скликання.
 
 
На сесії розглянуто 29 питань та прийнято по них відповідні рішення.
 
Було внесено зміни до семи рішень районної ради і районного бюджету Баштанського району на 2017 рік;
 
 
затверджено одну районну Програму, п'ять технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та продовжено строк дії на період 2017 року ще двох Програм.
 
 
Депутати заслухали звіти начальників відділів:
 
адміністративно-дозвільних процедур – адміністратора апарату райдержадміністрації щодо надання адміністративних послуг на території Баштанського району за 2016 рік;
 
 
містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господарства, будівництва та з питань цивільного захисту райдержадміністрації про стан і розвиток транспорту, зв'язку, житлово-комунального господарства, а також здійснення делегованих повноважень із зазначених питань за 2016 рік;
 
т.в.о. начальника відділу культури райдержадміністрації про виконання програм культурного розвитку, рішень районної ради з питань розвитку культури, відпочинку молоді, сприяння відродженню національно-культурних традицій, охорони пам'яток історії, збереження та використання культурного надбання, розвитку бібліотечної справи та підтримку книговидання а також здійснення делегованих радою повноважень із зазначених питань за 2016 рік;
 
 
головних лікарів Баштанської центральної районної лікарні з питань охорони здоров'я, а також здійснення делегованих районною радою повноважень із зазначених питань за 2016 рік, Центру первинної медико-санітарної допомоги Баштанського району з питань охорони здоров'я, а також здійснення делегованих радою повноважень із зазначених питань за 2016 рік
 
та інформацію тимчасово виконуючого обов'язки начальника Баштанського відділу поліції Головного управління національної поліції у Миколаївській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результатів діяльності на відповідній території.
 
На сесії було підтримано депутатські запити депутатів районної ради:
 
 
 
"Про депутатський запит депутата районної ради Курила В.П. до сесії районної ради щодо захисту прав громадян з питання земельних відносин у Баштанському районі";
 
"Про депутатський запит депутата районної ради Коновалик Н.Г. до сесії районної ради щодо Звернення депутатів Баштанської районної ради сьомого скликання до голови Верховної Ради України, Прем'єр-міністра України та народних депутатів України стосовно збільшення медичної субвенції з державного бюджету на 2017 рік для підвищення оплати праці у сфері охорони здоров'я";
 
"Про депутатський запит депутата районної ради Атаманчука І.П. до сесії районної ради щодо внесення змін та доповнень до Комплексної програми сприяння оборонній та мобілізаційній готовності Баштанського району на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням районної ради від 27 лютого 2017 року №11";
 
 
"Про депутатський запит депутата районної ради Шацької В.І. до першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Славінського О.Д., голови Баштанської районної ради Петрова А.Л. щодо проведення капітального ремонту туалетних приміщень Інгульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Баштанського району Миколаївської області"
 
 
та достроково припинено повноваження депутатів Баштанської районної ради сьомого скликання Роставецького Ю.П., Єськова Р.В. згідно з поданими ними заявами.
 
Також депутатами вирішено безоплатно передати із спільної власності територіальних громад міста, сіл Баштанського району у комунальну власність територіальної громади міста Баштанка та сіл Баштанської міської ради комунальні заклади, установи освіти, їх майно, земельні ділянки, на яких розміщені об'єкти нерухомості цих комунальних закладів та установ освіти.
 
 
У пленарному засіданні сесії взяли участь: 
 
помічники народних депутатів України – Косяченко С.А., Грицюк В.А.
 
керівники фермерських господарств, представники райдержадміністрації, виконавчого апарату районної ради, правоохоронних органів району, громадських організацій, Об'єднаної державної податкової інспекції, Баштанського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Миколаївської області, районної газети "Голос Баштанщини", сільські голови.
 
 
У лічильній комісії сесії працювали депутати: 
 
АТАМАНЧУК І.П. (ПП "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина");
 
ГОРБЕНКО О.О. (ПП "Українсьтке об'єднання патріотів – УКРОП");
 
ЗАЙКО М.В. (ПП "Нова держава").
 
У секретаріаті:
 
ШАЦЬКА В.І. (ПП "Опозиційний блок");
 
КОНОВАЛИК Н.Г. (ПП "Радикальна партія Олега Ляшка");
 
КУРЧИК Л.М. (ПП "Наш край").
 
 

Всі новини →