Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Згадуючи жахливу аварію з мирним атомом

26/04/2017

26 квітня в Баштанці вшанували пам’ять ліквідаторів та жертв катастрофи у день 31 роковин аварії на Чорнобильській атомній електростанції за участю першого заступника голови райдержадміністрації, виконувача функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександра Славінського, секретаря міської ради Людмили Луценко, представників трудових та учнівських колективів, постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, громадськості міста.

Наслідки катастрофи важким тягарем лягли на плечі українців. Вона обпалила долі мільйонів людей, породила велику кількість проблем, що з плином часу змінюються, трансформуються, але не зникають. З нестихаючим болем в серці ми вкотре згадуємо тих, хто пішов у безсмертя, приборкуючи ядерну стихію та рятуючи світ від смертельної небезпеки, - зазначив у своєму виступі Олександр Славінський.

Присутні вшанували світлу пам’ять ліквідаторів та жертв трагедії хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи.

По завершеню заходів, учасники відвідали Районний краєзнавчий музей, де переглянули підготовлену фахівцями музею виставку, присвячену аварії на Чорнобильській АЕС.

Всі новини →