Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Акція «HAPPY EUROPE DAY!»

14/05/2017

Щорічне відзначення Дня Європи в Україні було започатковано, «…враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію…» згідно з Указом Президента України №339/2003 від 19 квітня 2003 року, День Європи - це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

14 травня в Баштанській центральній районній бібліотеці відбулася акція «HAPPY EUROPE DAY!», присвячена Дню Європи в Україні. В цей день до бібліотеки завітали її активні користувачі, партнери та друзі. Акція розпочалася з флеш-мобу «Відкрий свою Європу». У фойє бібліотеки працював книжковий перегляд-ракурс «Український міст в Європу», метою якого було розширення знань з питань європейської інтеграції, отримання нової інформації про європейські країни.

Бібліотекар юнацької кафедри Зікратова К.В. познайомила присутніх з історією створення Дня Європи та провела цікавий екскурс-подорож країнами Євросоюзу. В читальному залі присутні мали можливість ознайомитися з творами кращих європейських авторів, які були представленні на книжковій виставці «Разом з книгою по Європі».

В Центрі вільного доступу до Інтернет відбулася віртуальна подорож «HELLO, Європо!».

Учасники акції взяли участь у відео-інтерв’ю «Моє майбутнє в європейській Україні», під час якого кожен мав змогу висловити свою власну думку. Також кожен мав змогу залишити своє побажання на флепчарті «Моє європейське бажання».

Цього дня відвідувачі бібліотеки одержали багато нової, цікавої інформації про країни Європи та на згадку отримали святкові флаєрки, створені працівниками бібліотеки.

Баштанська центральна районна бібліотека

Всі новини →