Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Участь у засіданні постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, регулювання комунальної власності, приватизації та капітального будівництва

16/05/2017

16 травня 2017 року голова Баштанської районної ради Петров А.Л. взяв участь у засіданні постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, регулювання комунальної власності, приватизації та капітального будівництва, на якому розглядалося питання щодо безоплатної передачі із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у спільну власність територіальних громад міста, сіл Баштанського району нежитлового приміщення аптеки №15 ПКВО «Фармація», яке вже давно турбує депутатів Баштанської районної ради та всю баштанську громаду.
 
Під час розгляду питання Анатолій Леонідович наголосив, що приміщення є дуже важливим для району, адже там можна розмістити Центр надання адміністративних послуг при Баштанській райдержадміністрації або Центр реабілітації дітей-інвалідів Баштанського району, чи інший об'єкт, який відповідає загальній соціальній направленості громади. Окрім того, воно знаходиться у незадовільному стані та потребує ремонту.
 
Незважаючи на аргументи голови Баштанської районної ради Петрова А.Л., заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Кушнір О.В. та директор ПКВО «Фармація» Редькіна Є.А. зауважили, що вважають безоплатну передачу об'єкта недоцільною, так як приміщення необхідне для подальшого виконання соціальної функції підприємством.
 
Підсумовуючи вищезазначене, комісією обласної ради було вирішено відновити роботу робочої групи, створеної ще у листопаді 2016 року, для більш детального вивчення даного питання.

Всі новини →