Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Засідання виконкому Баштанської ОТГ

16/06/2017

15 червня під головуванням першого заступника міського голови Олександра Процака відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, участь у якому взяли 21 член виконавчого комітету та у ході якого було розглянуто 23 питання.

Під час обговорення проектів рішень міської ради  члени виконавчого комітету міської ради одноголосно підтримали чотири проекти рішень міської ради, а саме:

Про попередній розгляд проекту рішення міської ради «Про затвердження Програми розвитку місцевого самоврядування та сприяння відкритості і прозорості діяльності органів місцевого самоврядування об’єднаної територіальної громади Баштанської міської ради на 2017-2020 роки».

Про попередній розгляд проекту рішення міської ради «Про затвердження Положення про старосту села Баштанської об’єднаної територіальної громади у новій редакції. 

Про попередній розгляд проекту рішення міської ради «Про внесення змін до Програми розвитку культури на території Баштанської міської ради на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 06.04.2017 року № 5». 

Про попередній розгляд проекту рішення міської ради «Про внесення змін до рішення сесії від 25 травня 2017 року №2 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту Баштанської міської ради на 2017-2021 роки». 

Схвалили пропозиції міського голови щодо проведення відкритого конкурсу на кращий ескізний проект в’їзного знака до м.Баштанка з боку міста Миколаєва.

Погодили: введення в дію рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в м.Баштанка;

обмеження руху автотранспорту по вул.О.Сизоненка (в’їзд до агропромтехніки);

відведення на території ради місць та обладнання стендів, дошок оголошень для розміщення матеріалів передвиборної агітації у с.Новоєгорівка.

Крім того, розглянули ряд питань стосовно взяття громадян на квартирний облік, надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітніх дітей та інші.

Також члени виконавчого комітету міської ради затвердили план своєї роботи на ІІ півріччя 2017 року.

Баштанська міська рада

Всі новини →