Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робота депутатів у засіданні постійної комісії районної ради

09/08/2017

09 серпня 2017 року о 10.00 у Баштанській районній раді під головуванням заступника голови постійної комісії районної ради Курила В.П. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань АПК, земельних ресурсів, екології, благоустрою та раціонального використання природних ресурсів.
 
Членами постійної комісії, що взяли участь у її роботі (Ахмедов М.О., Козак І.М., Присяжний О.А.), було розглянуто усі питання порядку денного засідання комісії.
 
У роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., заступник голови районної ради Єрешко М.М., заступник керуючого справами виконавчого апарату районної ради Бальчунас Л.В., начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Калашнікова Т.О., в.о. начальника: фінансового управління райдержадміністрації Луценко О.О., відділу містобудування, архітектури, інфраструктури, житлово-комунального господарства, будівництва та з питань цивільного захисту райдержадміністрації Чорний А.В., головний спеціаліст сектору кадрової роботи та діловодства організаційного відділу виконавчого апарату Баштанської районної ради Лагерь Ю.В.
 
 
Комісією було погоджено проекти рішень районної ради:
 
«Про реорганізацію Єрмолівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Баштанської районної ради Миколаївської області у Єрмолівську загально-освітню школу І ступеня Баштанської районної ради Миколаївської області.
 
Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на  2017 рік.  
 
Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, які знаходяться в користуванні на умовах оренди ДП «Маліцький Агро» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованих в межах території Мар’ївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області.
 
Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду громадянину Кучерявому Сергію Івановичу для ведення фермерського господарства із земель сільськогос-подарського призначення державної власності в межах території Марʼївської сільської ради Баштанського району Миколаївської області.
 
Про внесення змін до рішення районної ради від 19 серпня 2011 року №13 «Про районну премію імені Хамчича В.М.»  
 
          
 
Під час обговорення депутатського запиту депутата районної ради Мельника А.О. до депутатів Баштанської районної ради сьомого скликання щодо неправомірного спорудження штучної дамби на річці Інгул члени комісії вирішили рекомендувати Баштанській райдержадміністрації, управлінню агропромислового розвитку райдержадміністрації створити спільну робочу групу з вивчення даного питання та проінформувати на черговій сесії районної ради.
 
Крім цього, було заслухано та обговорено питання «Про хід виконання  рішення районної ради від 19 червня 2017 року №21 «Про депутатський запит депутата районної  ради  Зайка М.В. до сесії Баштанської районної ради та Баштанської районної державної адміністрації про використання земельних ділянок під водними об'єктами, які розташовані на території Кашперо-Миколаївської сільської ради» та вирішено зняти дане питання з контролю, як таке що виконане.
 
Депутати затвердили перелік питань, які запропоновано винести на розгляд XVII сесії Баштанської районної ради сьомого скликання, запропонувавши доповнити порядок денний сесії питанням «Про депутатський запит депутата районної ради Мельника А.О. щодо неправомірного спорудження штучної дамби на річці Інгул» .
 
 

Всі новини →