Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Робота депутатів у засіданні постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки, інвестицій та регуляторної політики

17/08/2017

17 серпня 2017 року о 9.30 – під головуванням голови постійної комісії районної ради Якименка О.І. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки, інвестицій та регуляторної політики, на якому були присутні члени комісії: Береговий О.А., Гайдаш В.М., Гевкалюк В.І., Горбенко О.О. 
 
 
Також у роботі комісії взяли участь: голова районної ради Петров А.Л., заступник голови районної ради Єрешко М.М., перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Славінський О.Д., заступник начальника Баштанського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області Беженар Р.І., в.о.начальника фінансового управління райдержадміністрації Луценко О.О., начальник управління соціального захисту населення Якимчук Н.І., начальник відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Бєлова О.І., директор комунальної установи «Баштанський районний сервісний центр по обслуговуванню закладів освіти» Баштанської районної ради Миколаївської області Шевченко С.Д., керуючий справами виконавчого апарату районної ради Пшиченко В.І., заступник керуючого справами виконавчого апарату районної ради, начальник організаційного відділу Бальчунас Л.В. 
 
На початку засідання для членів комісії заступник начальника Баштанського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області Беженар Р.І. провела правове навчання на тему: "Про підсумки роботи управління Пенсійного фонду України в Баштанському районі за І півріччя 2017 року. Пенсійна реформа".
 
 
Під час роботи комісії було розглянуто та прийнято рішення з 5 питань порядку денного засідання.
 
Постійною комісією було внесено зміни в проект рішення районної ради "Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2017 рік" і погоджено внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2017 рік, затверджено звіт про виконання районного бюджету Баштанського району та використання резервного фонду непередбачених видатків за січень-червень 2017 року.    
 
При розгляді питання "Про реорганізацію Єрмолівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Баштанської районної ради Миколаївської області у Єрмолівську загальноосвітню школу І ступеня Баштанської районної ради Миколаївської області" депутати вирішили погодитися із запропонованим проектом рішення та рекомендувати депутатам розглянути і затвердити його на черговій сесії районної ради.
 
 
Окрім того, було розглянуто листи та клопотання, що надійшли до районної ради відповідно до профілю постійної комісії. Більшість зазначених у них питань було вирішено позитивно.
Одноголосно депутати погодили порядок денний та регламент роботи XVІІ сесії Баштанської районної ради сьомого скликання.
 
З усіх питань порядку денного засідання комісії було прийнято відповідні рішення.
 
 

Всі новини →