Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Робота депутатів у засіданні постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки, інвестицій та регуляторної політики

09/10/2017

09 жовтня 2017 року о 10.00 – під головуванням голови постійної комісії районної ради Якименка О.І. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів, економіки, інвестицій та регуляторної політики, на якому були присутні члени комісії: Береговий О.А., Богородіченко В.Ю., Гайдаш В.М., Гевкалюк В.І., Зайко М.В.   
 
 
У роботі комісії взяли участь: 
 
Петров А.Л. – голова районної ради, 
 
Славінський О.Д. – перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації, 
 
Луценко О.О. – в.о.начальника фінансового управління райдержадміністрації, 
 
Стародуб А.О. – начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації, 
 
Сапіжак Л.А. – в.о.начальника відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації, 
 
Пшиченко В.І. – керуючий справами виконавчого апарату районної ради, 
 
Бальчунас Л.В. – заступник керуючого справами виконавчого апарату районної ради, начальник організаційного відділу.
 
Під час роботи комісії було розглянуто 5 питань порядку денного засідання, у тому числі: листи, клопотання, рекомендації інших постійних комісій районної ради, що надійшли на розгляд даної комісії.  
 
Постійною комісією було внесено зміни до проектів рішень районної ради:
 
"Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на 2017 рік";
 
 
"Про припинення діяльності юридичної особи «Баштанський міжшкільний навчально-виробничий комбінат Баштанської районної ради Миколаївської області".
 
Окрім того, було вирішено запропонувати депутатам районної ради перенести розгляд питання "Про безоплатну передачу адмінбудівлі сектору культури Баштанської районної державної адміністрації, що є спільною власністю територіальних громад міста, сіл Баштанського району, у комунальну власність територіальної громади міста Баштанка та сіл Баштанської міської ради", включивши його до Плану роботи Баштанської районної ради на І півріччя 2018 року. 
 
Одноголосно депутати погодили порядок денний та регламент роботи XVІІІ сесії Баштанської районної ради сьомого скликання, доповнивши його питанням "Про депутатський запит депутата районної ради Шпарук О.С. до сесії Баштанської районної ради про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у районному бюджеті на придбання житла для медичних працівників району".
 
З усіх питань порядку денного засідання комісії було прийнято відповідні рішення.
 

Всі новини →