Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

"Миколаївщина відкрита для інвестицій, адже нам важлива ваша підтримка", - Олексій Савченко відкрив бізнес-форум у Миколаєві

12/10/2017

У четвер, 12 жовтня на Соборній площі Миколаєва відбувся ІІІ Інвестиційний форум «Миколаївщина – надійний партнер». Цьогоріч захід проводиться Миколаївською облдержадміністрацією разом з громадською організацію «Миколаївщина – надійний партнер». У програмі форуму - дискусії у різних напрямках, зокрема панелі: "Інфраструктура", "Агропромисловий комплекс", "Відновлювальна енергетика".

Відкрив форум голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко. Очільник області переказав учасникам заходу вітання від Президента України Петра Порошенка. Глава держави відзначив роль форуму, як надійної платформи для започаткування та реалізації потужних інвестиційних програм.

Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко наголосив на важливості співпраці між владою та бізнесом на користь громади. Він відзначив, що така співпраця вже приносить позитивні результати.

"Сьогодні Миколаївська облдержадміністрація і практично всі органи державної влади налаштовані на співпрацю з бізнесом. Сьогодні ми маємо можливості створювати робочі місця і давати простим людям отримувати зарплатню, яку вони можуть витрачати тут на місці - каже про те, що область розвивається. У нас є достатньо сьогоднішніх перемог, які ми втілюємо в життя. Програми соціально-економічного розвитку направлені на благо наших громад", - наголосив Олексій Савченко.

З боку обласної влади підприємці отримують підтримку та сприяння у налагодженні та просуванні відкритого і чесного ефективного бізнесу.

"Підприємства, які сьогодні звертаються за отриманням дозволу на розробку проектно-кошторисної документації фактично не затримуються. Справа проходить департаменти, комісії і погоджується. Єдине, на чому ми наголошуємо і просимо від себе, з боку облдержадміністрації - щоб 10 % робітників на цих підприємствах складали учасники бойових дій. Адже сьогодні це вкрай важливо, вкрай необхідно підтримати хлопців. Там, на Сході нашої країни, вони є героями і нам треба підтримувати їх тут", - розповів голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко.

Звертаючись до потенційних інвесторів, голова ОДА також відмітив, що Миколаївська область – не лише агропромисловий регіон, а й потужний майданчик для розвитку інших видів діяльності. Як приклад – очільник області зазначив, що напрям енергоефективності на Миколаївщині показує сьогодні значні темпи зросту, адже багато підприємців переходять на альтернативне опалення та альтернативну енергетику.

"Така відкритість влади каже про те, що сьогодні будь-якого інвестора, який приходить на територію Миколаївської області,  ми зустрічаємо з великою радістю. Я вдячний нашим міжнародним партнерам, які долучилися до співпраці, бо сьогодні нам вкрай важлива ваша підтримка", - резюмував Олексій Савченко.

Зазначимо, що мета ІІІ Інвестиційного форуму - налагодження нових ділових контактів, відкриття нових напрямків економічного співробітництва з вітчизняними та іноземними партнерами, представлення інвестиційного й експортного потенціалу Миколаївщини, розвиток міжнародного й міжрегіонального співробітництва, залучення партнерів до провадження бізнесу на Миколаївщині, реалізації інвестиційних проектів, обміну думками.

"Інвестиційний форум у Миколаєві - це потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих переваг та існуючих проблем, пов’язаних із конкурентоспроможністю регіонів, їх стратегічним розвитком та економічним зростанням", - наголошують організатори.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →