Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні жителі району! Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим !

29/12/2017

Для кожного з нас рік, що минає, був непростим та водночас багатим на пам’ятні події. Він був сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень та результатів. 

Зимові свята завжди несуть світлі, чисті почуття - очікування дива, мрії про прекрасне, сподівання на те, що здійсняться всі наші заповітні бажання й задуми. 

Незабаром у кожному домі засяють вогники новорічної ялинки і ми згадаємо рік, що минає. Він був складний, сповнений важких випробувань й важливих рішень. Проте, незважаючи на всі виклики сьогодення в нашій державі зберігається стабільність й віра в те, що незмінні духовні цінності нашого народу – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі негаразди.

Сміливо відкриймо  першу сторінку календаря 2018  року й побажаємо один одному миру, згоди, терпіння, добра, щастя й достатків. 

Сподіваємось, що новий рік буде благодатним для України й для кожного з нас, принесе благополуччя й впевненість у завтрашньому дні. 

Від усього серця бажаємо всім жителям баштанщини  щедрого і успішного року, невичерпаного життєвого оптимізму та здійснення усіх задумів і сподівань. 

Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий - 2018 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

Перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації    Олександр Славінський

Голова райлонної ради       Анатолій Петров

Всі новини →