Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Підготовка до квітневих заходів

06/04/2018

6 квітня перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський провів засідання організаційного комітету з нагоди відзначення Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів (11 квітня) та проведення благодійного заходу, організованого учасниками АТО.

У засіданні взяли участь Іван Рубський, Баштанський міський голова, Олександр Гайдаш, керівник апарату райдержадміністрації, Микола Предко, голова районної організації учасників АТО, Віктор Коваленко, поет, музикант, керівники закладів культури та освіти району та міста, а також відповідальні працівники райдержадміністрації.

Олександр Дмитрович повідомив, що представники районної спілки учасників АТО вирішили провести 28 квітня благодійний коцерт зі збору коштів для допомоги сім’ям загиблих учасників АТО Баштанщини, а також встановлення пам’ятної дошки загиблому Михайлу Олексієнку на приміщенні Баштанської ЗОШ №1. Голова спілки озвучив бачення ветеранів у форматі проведення заходу та попросив підтримати їх ініціативу, а також допомогти у його проведенні.

Віктор Коваленко, в свою чергу, запропонував вже ж таки провести захід у вигляді концерту бардівської пісні у кінотеатрі  - перевагою такого залу є наявність великого екрану, на якому присутні можуть побачити слайди з історіями наших Героїв про перебування у зоні АТО, повністю поглинувши у ту атмосферу.

Присутні погодилися з Віктором Георгійовичем та узгодили деякі моменти співпраці зі Спілкою у проведенні заходу. За результатами засідання вирішено провести благодійний захід у кінотеатрі БДЮТ "Юність" 27 квітня (п’ятниця) о 10:00. Інформаційне забезпечення заходу - районна газета "Голос Баштанщини", на сторінках якої вже публікується відповідна соціальна реклама із закликом відвідати концерт.

Окрім того, присутні визначилися з часом проведення меморіальних заходів на Пагорбі Слави з нагоди Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських концтаборів - 9:00 11 квітня.

Запошуємо всіх долучитися до запланованих заходів.

Всі новини →