Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Військові професії – затребувані та престижні.

12/04/2018

Баштанський центр зайнятості активно працює з учнівською молоддю району та об’єднаної територіальної громади.

Метою фахівців, є допомога школярам у здійсненні вибору тієї професії, що приноситиме задоволення, та користуватиметься попитом на ринку праці. От і нещодавно, разом із представником прикордонних військ збройних сил України підполковником Войцеховським В.М. фахівці відвідали Баштанські гімназію та загальноосвітню школу №2.

Молодь було проінформовано щодо умов вступу до Національної академії прикордонних військ Збройних Сил України, імені Богдана Хмельницького, про умови служби та можливість подальшого працевлаштування.

Для безробітних осіб, зареєстрованих в центрі зайнятості, також було проведено семінар, де розповідалося про умови вступу на службу за контрактом. Загалом, у заходах взяло участь близько 180 осіб з категорії учнівська молодь, педагогічні працівники та безробітні, що перебувають на обліку.

Баштанський РЦЗ

Всі новини →