Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Урочистості з нагоди Дня медичного працвника

19/06/2018

Тепла атмосфера панувала у затишній глядчевій залі районного Будинку культури, у якому 15 червня медики Баштанщини відзначали своє професійне свято – День медичного працівника.

Щоб вшанувати нелегку професію людей у білих халатах, на урочистості завітали перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій та повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський, голова районної ради Анатолій Петров та секретар міської ради Людмила Луценко, які висловили найщиріші слова вдячності дружній медичній родині району та міста.

З професійним святом своїх колег привітали головний лікар Центральної районної лікарні Алла Барсегян, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Шпарук та голова профспілкового комітету медичних працівників Світлана Ролінська. 

В рамках урочистостей керівники району, міста та ЦРЛ  відзначили працю кращих медичних працівників почесними грамотами та подяками.

Окрім нагород та подяк працівники медичної сфери та глядачі отримали масу позитивних емоцій завдяки виступам аматорських колективів та артистів районного Будинку культури та Будинку дитячої та юнацької творчості. 

Баштанські артисти доклали всіх зусиль, аби створити гарний святковий настрій усім, хто завітав на свято ‒ гарні душевні пісні та яскраві танцювальні композиції, які вони представили на розсуд глядачів не залишили байдужими нікого. А ще ‒ теплі щирі слова, які лунали на адресу баштанських лікарів та медичних сестер, фельдшерів та працівників швидкої медичної допомоги.

Всі новини →