Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні колеги, ветерани та пенсіонери державної служби!

22/06/2018

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби України!

Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу за їхню клопітку роботу.  Державні службовці не лише виконують свої обов’язки, а й несуть відповідальність за добробут та майбутнє свого народу! І роблять це за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям!

Довіра до влади починається з державного службовця, який має гнучко реагувати на потреби і запити сучасного суспільства

Завдяки Вам в районі забезпечується стабільність, надійність, реалізація конституційних прав і свобод  громадян!  УВашій роботі на високому рівні налагоджена організованість, компетентність і професіоналізм. Від ефективності інституту державної служби, відповідальності кожного з Вас залежить успішність держави в цілому.

Шановні ветерани та пенсіонери державної служби!

Ваша праця залишила помітний слід у звершеннях та досягненнях громади району. Своєю плідною роботою Ви забезпечували соціально - економічний розвиток та стабільність усіх напрямків життєдіяльності району.

Нехай Ваша  щоденна робота виклікає повагу та довіру людей, коллег,ваші рідні та близкі люди пишаються тим, що ви працюєте на користь держави!

Бажаю  Вам здоров’я , натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань. Подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі. А найголовніше, заслуженої шани та вдячності від людей!.

З повагою голова райкому профспілки працівників державних установ      Л.Чорна

Всі новини →