Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району Зміни в законодавстві

Шановні роботодавці! Запрошуємо Вас до анкетування щодо потреб ринку праці.

18/07/2018

Пропонуэмо ознайомитися із інформацією Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості щодо анкетування роботодавців.

Державною службою зайнятості запроваджено анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2019 рік. Заповнити анкети можна у «Персональному кабінеті» на Інтернет-ресурсі Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» у розділі «Опитування». 

«Проведення поглибленого вивчення перспектив розвитку регіонального ринку праці на підставі даних роботодавців надасть можливість спрогнозувати локальний ринок праці, скласти перспективну потребу в працівниках у професійному розрізі – зазначив директор регіональної служби зайнятості Д.М. Оборонько – Ми запрошуємо всіх роботодавців області долучитися до анкетування!».

Відзначимо, що сервіс доступний для роботодавців, які зареєстрували в центрах зайнятості логіни та паролі для входу в персональний кабінет. 

За додатковою інформацією щодо реєстрації у персональному кабінеті та заповнення анкети звертайтеся до Баштанської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості (м. Баштанка, пров. Перемоги, 2, тел. 2-69-98).

Результати анкетування оброблятимуть фахівці  Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та будуть використані при розробці прогнозу потреби у працівниках на 2019 рік. 

Додатково: «Електронний кабінет роботодавця» - це сервіс, з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня взаємодії роботодавців зі службою зайнятості. 

У «Електронному кабінеті» роботодавець має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлень центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме. В електронному кабінеті роботодавця передбачена можливість подання звітів за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», в т.ч і уточнювальних, в онлайн режимі до державної служби зайнятості та подальшим завантаженням в базу даних.

Дякуємо за співпрацю!!!

Всі новини →