Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

Нарада з міським, сільськими головами

15/11/2018

15 листопала 2018 року о 9.00 – у сесійній залі Баштанської районної ради під головуванням голови районної ради Петрова А.Л. спільно з керівниками комунальних підприємст, відбулася нарада з міським, сільським головами.    
 
Начальник відділу нагляду на виробництві і об’єктах підвищенної небезпеки управління Держпраці у Миколаївській області Джичімон С.М. повідомив про новий порядок технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель та підприємств комунального призначення та звернув увагу присутніх на необхідність укладання договорів щодо технічного обслуговування газових приладів. 
 
 
Начальник фінансового управління райдержадміністрації Луценко О.О. проінформувала про співфінансування районних програм та утримання закладів соціальної сфери на території сільських рад.
 
У РІЗНОМУ начальник Баштанського РС ГУ ДСНС України у Миколаївській області Петров П.П. наполегливо порекомендував учасникам наради:
виділити кошти на матеріальний резерв і створити запас бензину та дизельного палива для забезпечення безперебійної діяльності підприємств, установ та організацій відповідних територій у зимовий період;
забезпечити соціально важливі об'єкти протипожежними засобами безпеки.
 
 
Окрім того, керівник Баштанського районного військового комісаріату П'ятницький С.Б. доповів про стан призову юнаків у районі.
 
 

Всі новини →