Баштанка » Новости
Українська | Русский | English
Главная Герої не вмирають Новости Планування роботи 2023 року Інформація для користувачів з вадами зору Учасникам бойових дій та членам їх сімей Електронне звернення Пробація району

29/01/2019

Всі, хто прагне, щоб Україна стала дійсно сильною і незалежною європейською країною, мають розуміти – ми не маємо права звернути з обраного шляху. 

Про це заявив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко на своїй сторінці у мережі Фейсбук. 

За словами очільника Миколаївської області Олексія Савченка, Президент України Петро Порошенко послідовний у своїй роботі, а його стратегічні плани вже сьогодні дають реальні результати. 

«Петро Порошенко – єдиний Президент України за 27 років, який не тільки обіцяв, а й виконав більшість зі своєї стратегії», - аргументував Олексій Савченко. 

Так, в країні почали будуватися дороги і відновлюватися медицина; Україна вже четвертий рік не купує газ у країни агресора.

Крім того, Олексій Савченко акцентував на тому, що українці повернулися до європейської родини – в Україні діє «безвіз», українці мають можливість безперешкодно їздити до Європи.

Голова ОДА зазначив, що на міжнародній арені саме Президент Петро Порошенко зміг об’єднати навколо України потужну міжнародну коаліцію, яка стримує агресію Росії.

«Всі до цього обіцяли передати владу на місця, але тільки з приходом на пост Глави держави Петра Порошенка, децентралізація стала реальністю – не на словах, а на ділі. Всі новостворені об’єднані територіальні громади вже зараз на власному прикладі відчули переваги цієї реформи, яку вважають найуспішнішою на сьогодні», - зауважив Олексій Савченко. 

Олексій Савченко наголосив, що саме Петро Порошенко зміг об’єднати зусилля багатьох людей, і у воєнні часи в країні вдалося відродити армію. Нового статусу набула й українська мова, за словами голови ОДА - стала модною і отримала гідну підтримку держави.

«Завдяки позиції та зусиллям Петра Олексійовича вперше за сотні років Україна отримала свою незалежну церкву. Він здійснив мою мрію і мрію цілих поколінь українців!», - акцентував Олексій Савченко. 

Очільник області наголосив, що зробить все, щоб Україна не збилася з того шляху, який українці обрали і яким рухаються.

З сайту Миколаївської ОДА

Всі новини →